Full Screen Media, Header, Boardsport Akademi,

Oure Boardsport Akademi

Er du vild med boardsport? Eller er du nysgerrig for at komme i gang? På Oure Boardsport Akademi er du garanteret fart, spænding og vind i håret!

Oure Boardsport Akademi rummer Boardsport på Oure Efterskole og Snowboard & Kitesurf på Oure Højskole. 

På efterskolen kommer du igennem en masse forskellige boardsportdiscipliner som windsurf, SUP, longboard, skateboarding og kitesurfing, så du får en bred uddannelse inden for boardsport. Dit ophold byder også på tre uger på ski/snowboard i de Østrigske Alper, hvor du kommer til at bo på Oures eget skihotel. 

På vores højskole er der snowboard og kitesurf på programmet. Du kan vælge mellem forskellige kombinationer indenfor de to sportsgrene - eller du kan gå all in og få hele pakken, inklusiv muligheden for at blive både kitesurf- og snowboardinstruktør. 

Mød vores dygtige undervisere på boardsport herunder og klik dig videre ind til den skole, du er interesseret i at gå på.

Søger du andet spænding med Oure Sport? Besøg da gerne Oure Ski Akademi eller Oure Adventure Akademi.

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE BOARDSPORT AKADEMI

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE BOARDSPORT AKADEMI

Jeppe Bohn Djurtoft

Ansat på Oure Efterskole i 2012.

Jeppe er underviser og koordinator på Boardsport 9. og 10. klasse.

Uddannet Cand. Scient. i idræt fra Syddansk Universitet i 2015 med speciale i neurale og muskulære adaptationer ifm styrketræning.

Jeppe er certificeret instruktør i kitesurf og kajak og har desuden duelighed og VHF/SRC certifikat.

Jeppe er aktiv inden for windsurf, kitesurf, SUP, kajak, sejlads, alpin, klatring, ski/snowboard, volleyball samt div. friluftsliv.

Læs mere om boardsport på de to skoler her

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 38

Social

kopieret