Header, Adventure, Efterskole,

Oure Adventure Akademi

Er du klar på en masse gode eventyr, oplevelser og udfordringer indenfor adventure?

Naturen danner rammerne for undervisningen, som oftest foregår i skoven eller ved havet. Med det Sydfynske Øhav og tre af Danmarks bedste mountainbikespor i baghaven, har vi de bedste omgivelser til adventure. Vi benytter dog også fitnesslokale, klatrehal og svømmehal.

Du vil du modtage varieret træning, hvor to uger sjældent er ens. Vi garanterer en masse fede oplevelser gennem forskellige discipliner, som bringer os tæt sammen i et helt unikt fællesskab, hvor det handler om at bakke hinanden op og udfordre sig selv.

Når du bliver en del af adventure på enten efterskole, kostgymnasium eller højskole, vil du prøve kræfter med havkajak, kajakpolo, mountainbike, klatring, svømning, o-løb, adventurerace, trailløb og OCR. 

På Oure Adventure Akademi tager vi udgangspunkt i den enkeltes niveau og ønsker. Alle kan være med og vil blive udfordret. Vi arbejder sammen om at udvikle dine tekniske og sikkerhedsmæssige færdigheder indenfor en lang række adventurediscipliner, så du efter din tid på Oure har evnerne til at tage ud på dine egne eventyr.

Som adventureelev på vores efterskole og kostgymnasium er du tæt knyttet skilinjen, og du har mulighed for at komme flere uger på ski i løbet af dit ophold.

Du har også mulighed for at tage certifikater i havkajak (IPP2), sikrings- og klatrebevis (kursus 1+2) og grundkursus i førstehjælp. På vores højskole kan du komme hjem som både mountainbike-, kajak- og/eller klatreinstruktør.

Mød vores dygtige undervisere på adventure herunder og klik dig videre ind til den skole, du er interesseret i at gå på.

Søger du andet spænding med Oure Sport? Besøg da gerne Oure Sejl Akademi eller Oure Boardsport Akademi.

 

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE ADVENTURE AKADEMI

undefined

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE ADVENTURE AKADEMI

Bo Skov Kristensen

Ansat på Oure Efterskole i 2012.

Underviser i Adventuresport & Ski/Snowboard.

Bachelor i Idræt & Sundhed samt Nordisk Friluftsliv fra Syddansk Universitet 2008. Kandidat i Humanfysisologi fra Københavns Universitet 2011.

Friluftsliv- og sportsnørd!

Læs mere om adventure på de tre skoler her

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 38

Social

kopieret