Full Screen Media, Header, Håndbold Akademi

Oure Håndbold Akademi

Oure Håndbold Akademi har et af verdens bedste talentmiljøer i U15-, U17, og U19-årgangene. Vi har et helt unikt samarbejde med GOG, og har gennem det samarbejde skabt grundlag for adskillige verdensmestre og håndboldspillere på internationalt topniveau. 

På Oure Håndbold Akademi har vi elever fra både efterskole og gymnasium. Vi har både bredde og elite, drenge og piger. Vi arbejder strukturet og målrettet - og altid med udgangspunkt i dig og dit niveau. Din passion er vigtigtere end dit talent, så vi forventer ikke, at du er verdensmester, men at du er engageret og topmotiveret for at spille håndbold og for at rykke dig som spiller i din tid på Oure. 

Fordi vi både har efterskole og gymnasium, har du mulighed for at planlægge en langsigtet indsats med din håndboldkarriere hos os. Dine håndboldtekniske, taktiske, psykologiske og fysiske færdigheder udvikles gennem hele din tid på Oure. I den fysiske træning indgår styrke-, løbe- og skadesforebyggende træning.

Du vil blive trænet af nogle af landets dygtigste håndboldtrænere, som alle står klar til at hjælpe dig i din udvikling. Mød dem herunder og klik dig videre ind til den skole, du er interesseret i at gå på.

Søger du anden aktiv træning med Oure Sport? Tag gerne et kig på Oure Fodbold Akademi eller Oure Fitness Akademi.

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE HÅNDBOLD AKADEMI

undefined

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE HÅNDBOLD AKADEMI

Carsten Langager Jensen

Underviser i Håndbold på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium Ansat på Skolerne i Oure i 2008.

Underviser i håndbold på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium. Carsten er desuden håndboldkoordinator på alle tre skoler på Oure.

Carsten er uddannet voksenunderviser i 2013 samt DHF diplomtræner i håndbold.

Han er aktiv indenfor foreningslivet i håndboldklubben GOG med hovedansvar for talentudviklingen.

Carsten har i perioden 1998-2007 været ansat som ligatræner og divisionstræner i GOG, Svendborg TGI og Otterup.

Læs mere om håndbold på de to skoler her

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 38

Social

kopieret