Fulscreen Media, Header, Oure Fodbold Akademi

Oure Fodbold Akademi

Er du også vild med fodbold? Så er Oure Fodbold Akademi noget for dig. Vi har både efterskole, gymnasie og højskole - og vi har pige- og drengehold. 

På Oures fodboldlinjer vil du udvikle dig både på det personlige og fodboldmæssige plan sammen med mange andre unge. Vi har spillere på alle niveauer, og derfor vil du komme til at spille på det niveau, hvor du udvikler dig mest optimalt. Det kan betyde, at efterskole- og gymnasieelever spiller og træner sammen på tværs af aldersgrupper - både for drenge og piger. 

Oure Fodbold Akademi er i samarbejde med SfB i Svendborg en del af DBU’s licenssystem, som giver adgang til U17- og U19-divisionen på drengesiden. Dette gør, at vi bedst muligt kan matche dig på dit udviklingsniveau.

Fodboldlinjen på vores højskole er en trænerlinje, hvor du tager en UEFA-godkendt træneruddannelse med mulighed for at gennemføre flere af DBU’s kurser. Her kan du forene et højskoleophold med fodboldtræning i et talentmiljø med andre fodboldelskere på alle niveauer.

Trænerne på Oure Fodbold Akademi elsker fodbold og brænder for at undervise. De opmuntrer, motiverer og tør stille sig i baggrunden på en måde, så det bliver dig og dine medspillere, der skaber spillet og bliver "tvunget" til at tage ansvar med modige aktioner og taktiske justeringer. 

Mød vores dygtige undervisere herunder og klik dig videre ind til den skole, du er interesseret i at gå på.

Søger du anden aktiv træning med Oure Sport? Tag gerne et kig på Oure Håndbold Akademi eller Oure Fitness Akademi.

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE FODBOLD AKADEMI

undefined

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE FODBOLD AKADEMI

Kasper Friis

Underviser i Fodbold på Oure Efterskole og er huslærer.

Ansat på Oure Efterskole i 2012 som boglig lærer og fodboldtræner.

Kasper var inden da instruktør på Oure Højskole i 2011-2012.

Kasper er uddannet fra Aarhus lærerseminarium i 2011 med linjefag i dansk og historie og har desuden flere certificeringer indenfor lærerfagets gerning og så har han taget kursus inden for kursus indenfor Neurolingvistisk Programmering og Emotionel Intelligens.

Kasper er UEFA DBU A-licenstræner fra 2016.

Læs mere om fodbold på de tre skoler her

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 38

Social

kopieret