Fællestimer, Højskole, Header

Fællestimer på Oure Højskole

På Oure Højskole dyrker vi fællesskabet og har mange fælles aktiviteter. Vi starter hver dag med en morgensamling på en halv times tid. Her vil du sammen med resten af skolens elever opleve fællessang og et kort oplæg om et aktuelt emne.

En gang om ugen erstattes morgensamlingen af en længere samling, som vi kalder fællestimen. Der har vi muligheden for at komme mere i dybden med et tema, synge et par ekstra sange eller sammen forberede en større aktivitet.

 

 

Højskole, Fællestimer, Image Article

Fællesskab på Oure Højskole

Hver onsdag aften mødes hele højskolen til Kulturcafé, hvor vi debatterer spændende emner, hører foredrag, koncerter, ser teater- eller danseforestillinger og meget andet. Højskolens lærere og elever står ofte for aftenen, og andre uger får vi besøg af gæster udefra, som du måske kender fra fjernsyn, radio eller sociale medier.

Indimellem bryder vi hverdagen og laver noget helt andet sammen. Vi river et par dage ud af kalenderen, hvor hele højskolen gør noget i fællesskab. Det kalder vi temadage, og disse er ofte bundet op på aktuelle begivenheder eller emner, som vi mener er vigtige at berøre. Det kan også være af mere kulturel eller underholdende karakter. Eksempelvis har vi i flere år taget sammen til festivalen Heartland.

 

Fællesaktiviteter og arrangementer på Oure Højskole

Når du ikke har undervisning eller andre aktiviteter på skolen, er der al mulig grund til ikke at kede dig. Der er et væld af aktiviteter og arrangementer, som du kan benytte dig af. Om aftenen er der tilbud inden for dans, musik, kunstværksted, svømmehal, fitness, styrketræning, sejlads og fodboldtræning for både piger og drenge. Du kan også tage en tur til stranden, deltage i studiekredse om filosofi eller i “kvinde kend din krop-klubben” og meget, meget andet. Du kan selvfølgelig også vælge, at besøge højskolens café, hvor baren er åben, og der altid er hyggeligt selskab.

Hver weekend er der en lærer på skolen. Læreren planlægger sammen med eleverne et program for weekenden, og ofte indbydes der også til temafest i skolens café.

 

 

Svømmehal, Fællestimer, Image Article, Højskole

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret