Sejlads på Oure Højskole

Har du lyst til at udfordre dig selv, din besætning og havets element? Dette højskoleophold er for dig, der vil lære at sejle eller allerede mærker glæde og passion, når du sejler. Vejen til evig sommer kan indledes på Oure Højskole, hvor vi kickstarter din indgang til et fantastisk sejladsmiljø med de bedste undervisere og gæstelærere på Sejlads Danmark Rundt og Sejlads ProSkipper. 

Image Article, Sejlads, Højskole, 3

Sejlads - Danmark Rundt

På denne linje får du store oplevelser og mindeværdige historier. Har du lyst til at lære at sejle og opleve friheden på det åbne hav i godt selskab? På linjen Sejlads – Danmark Rundt vil du bryde med egne grænser og blive klar til at drage ud i verden på langturssejlads med Søfartstyrelsens duelighedsbevis og et 12 timers førstehjælpskursus i bagagen.

Du behøver ikke være erfaren sejler, når du starter, da du lærer alle nødvendige færdigheder undervejs.

 

Lær at sejle med kommunikation og teamwork

Vi lægger stor vægt på kommunikation og teamwork ombord, mens du får rigtig mange timers erfaring på vandet – hvor teori og praksis går i ét.

På Danmark Rundt stævner vi ud fra Lundeborg Havn og på vores eventyr-tur ligger vi for anker, laver mad på trangia, besøger øer og byer, hvor vi dykker ned i historien.

Vi sejler i al slags vejr og tidligere elever fortæller, at de har lært så meget på kurset og turen Danmark Rundt, at de efter højskoleopholdet har købt deres egen båd. 

Image Article, Højskole, Sejlads, 1
Image Article, Højskole, Sejladsjpg

Erfarne sejlere underviser på Oure Højskole

Undervisningen er sjov og inspirerende! Vi har samlet nogle af Danmarks mest erfarne sejlere til at undervise dig i alt, hvad du behøver for at sejle på verdenshavene. Har du lyst til at tage din sejlads til det næste niveau, har du mulighed for at fortsætte på ProSkipper. Ohøj!

Se mere på instagram, hvor du kan følge med i livet på en sejlende højskole!

Sejlads ProSkipper

Drømmer du om udlandseventyr på den blå planet og lære at sejle din egen båd? Så er dette kursus din gyldne billet. Kom på en dannelsesrejse og bliv uddannet professionel skipper, hvor du bliver en del af det daglige højskoleliv med fællesskab, fede fag og aktiviteter.

På denne linje sætter vi kursen mod de nordlige farvande. Vi har et øget fokus på Verdensmål nr 14 - Livet i havet - og vi samarbejder med Biologisk Institut på Syddansk Universitet om at sætte fokus på det klimaaftryk, som vi sætter på havet. Samtidig giver turen til de nordlige farvande alle de færdigheder, du skal bruge, til at klare din egen langturssejlads som skipper. 

Image Article, Højskole, Sejlads, Pro
Image Article, Højskolen, Sejlads

Bliv kvalificeret skipper på Oure Højskole

Du får du alle de faglige kvalifikationer, det kræver at blive en god skipper - herunder forståelse for teamwork, ledelse af besætningen, kommunikation samt ansvar. På ProSkipper tilegner du dig beviset yachtskipper certifikat af 3. grad, 12 timers førstehjælpskursus, VHF-radio certifikat samt praktisk erfaring med søsikkerhed. Dertil får du Dansk Sejlunions instruktør 1, så du kan varetage undervisning af sejlere i de danske sejlskoler. Desuden vil der være mulighed for at dyrke en masse fysisk grundtræning såsom fitness, svømning, løb, MTB mm.

Sejlads ProSkipper er et ambitiøst kursus, hvor vi uddanner skippere - ikke sømænd. Opholdet kan ses som en forlængelse af den populære linje Sejlads – Danmark Rundt.

Se mere på instagram, hvor du kan følge med i livet på en sejlende højskole!

På Oure Højskole finder du derudover også spændende linjer som skilinjen, snowboard & kitesurf og fodboldtrænerlinjen.

Se opstartsdatoer og priser her

 

 

MØD UNDERVISERNE I SEJLADS HER

MØD UNDERVISERNE I SEJLADS HER

Jesper Henriksen

Ansat på Skolerne i Oure i 2000.

Jesper underviser i sejlads på Oure Højskole og er leder af Oure Sejl Akademi.

Jesper er Cand. Pæd. i generel pædagogik, Master of Arts (Education) fra DPU på Aarhus Universitet. Han er pædagogisk diplomuddannet i ungdomspædagogik fra Danmarks Lærerhøjskole og læreruddannelsen fra Skårup Statsseminarium.

Jesper har skrevet fagartikler om Outdoor Education og været pædagogisk konsulent for bl.a. "Mere bevægelse i folkeskolen".

Jesper er Danmarksmester og sølvvinder til VM i X-99, har været træner i New Zealand, USA og Caribien.

Jesper er stifter og udvikler af Danmark Rundt og Pro Skipper på Oure Højskole.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret