Yoga, Fitness, Højskole, Image Article

Fitness - Styrketræning på Oure Højskole

Grib muligheden for at kombinere et højskoleophold på Oure med målrettet træning i et inspirerende træningsmiljø, hvor du kan tage DGI´s fitnessinstruktøruddannelse. Oplev fællesskabet og træningsglæden ved at være sammen om en fælles passion. 

Image Article, Hoejskole, Fitness, 3

Udvikling inden for fitness og styrketræning

Du vil udvikle dig inden for fitness og styrketræning, som ikke kun handler om at blive stærk, men ligeså meget om at inspirere og motivere hinanden. Du træner på dit eget niveau - sammen med andre - med dine egne mål for øje, og du lærer at bruge din krops fulde potentiale. Du får både praktisk og teoretisk forståelse for træning og kroppens funktionalitet, kost og ernæring. Opholdet vil give dig et solidt, fagligt grundlag, hvis du gerne vil uddanne dig videre inden for krop og sundhed.

Fokus på fitness- og styrketræning på Oure Højskole

Vores primære fokusområde er styrke- og funktionel træning, kombineret med core-, interval-, cross- og bevægelighedstræning. Du vil bl.a. blive undervist i styrkeløft, vægtløftning, yoga samt træning med kettlebells og egen kropsvægt. Vi har stor fokus på teknik og korrekt udførelse af øvelserne for at optimere træningen og forebygge skader.

Fitness, Højskole, Image Artcle
Image Article, Hoejskole, Fitness, 2

Fitnessinstruktøruddannelse

Ud over den praktiske træning vil du også blive undervist i anatomi, fysiologi, træningslære og programlægning, således at du i løbet af kurset kan tage tage DIF/DGI’s fitnessinstruktøruddannelse og kan få kursusbeviset med dig. Med vejledning fra dygtige og erfarne undervisere opbygger du en stærk, smidig og veltrænet krop med udgangspunkt i sundhed og livskvalitet.

På Oure Højskole finder du derudover også spændende linjer som adventure, fodboldtræner og snowboard & kitesurf.

Du kan supplere dit linjefag Fitness med bifag, der giver dig endnu mere indhold til din instruktøruddannelse. Se eksempler på bifag her

Se opstartsdatoer og priser her

MØD UNDERVISERNE PÅ FITNESS - STYRKETRÆNING HER

MØD UNDERVISERNE PÅ FITNESS - STYRKETRÆNING HER

Christina Holck Pape

Ansat på Oure Højskole i 2014.

Underviser på højskolens fitness-linje.

Cand.Scient. i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet i 2002.

Undervisningsassistent på Institut for Idræt, SDU, i grundtræning og fitness, 1999-2008.

Har i sit speciale skrevet om fitness udøvet i forening kontra fitnesscenter.

Instruktøruddannet inden for både holdtræning og styrketræning. Ligger vægt på enkel formidling af funktionel træning kombineret med sund livsstil.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret