Header, Højskole, Musik

Musik på Oure Højskole

Er du nysgerrig og klar til at udfordre dig selv inden for musik, eller er du allerede en ambitiøs og målrettet musiker, som gerne vil lære mere og udvikle din musik? Så er musiklinjen på Oure Højskole en god mulighed.

For os handler musik om udtryk. Musik er et universelt sprog, som kan udtrykke følelser, fornemmelser og meninger. Musik kan skabe fællesskab, forundring og nogle gange forandringer. 

Men først og fremmest handler musik om spilleglæde. Glæden ved at udtrykke sig, glæden ved at kende sin stemme eller sit instrument, glæden ved at spille sammen med andre, glæden ved at indspille i studiet og måske udgive musikken, og naturligvis glæden ved at stå på scenen foran et publikum.

Musik, Højskole, Image Article

Musik, højskole og fællesskab

På musiklinjen bliver du en del af et kreativt kollektiv. Et fællesskab, hvor vi arbejder sammen og støtter hinanden.

Vi arbejder med alle musikkens elementer: fra instrument til sammenspil, fra sangskrivning til færdig produktion, fra musikteori til praksis og fra øvelokalet til scenen.

Vi kigger også nærmere på musikbranchen og får indsigt i hvordan den fungerer - bl.a. gennem booking, management, markedsføring osv.

Muligheder for musik på Oure Højskole

Som musikelev på Oure Højskole har du rig mulighed for at bruge et af vores to musikhuse og studier for at øve, jamme eller indspille musik - døgnet rundt. Eller du kan gå i PA-huset, hvor der både er musiklokale, teatersal og danselokaler. Du kan selvfølgelig også kombinere din musikinteresse med mange andre aktiviteter; gå en tur i fitness, spille fodbold, tage i svømmehallen, gå til danseklasser, besøge kunstlokalet og arbejde med keramik eller billedkunst, gå til filosofi eller bare hænge ud i skolens café…

Se opstartsdatoer og priser her

På Oure Højskole finder du derudover også spændende linjer som dans og skuespil.

Image Article, Højskole, Musik

MØD UNDERVISERNE PÅ MUSIK HER

MØD UNDERVISERNE PÅ MUSIK HER

Steffen Westmark

Ansat som musikunderviser på Oure Højskole i 2019.

Steffen er kendt som guitarist, sanger og frontmanden i bandet The Blue Van og betragtes af mange som en af landets bedste performere. Steffen har stor erfaring i sangskrivning, produktion og performance, og har i en årrække været bosiddende i New York. The Blue Van har opnået en international karriere og har turneret over store dele af verden, udgivet mange albums og EP’er og lavet musik til film og reklamer – bl.a. Appels iPad.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret