Header, Fodbold, Højskole

Linjefag: Fodbold + Træner på Oure Højskole - 12 timer om ugen

Elsker du fodbold? Er du fodboldspiller eller fodboldtræner? Vi har udfordringer på alle niveauer - du prioriterer selv. 

På Oure Højskole kan du få Danmarks bedste fodboldtræneruddannelse. Her kan du forene et højskoleophold med fodboldtræning i et talentmiljø med andre fodboldelskere på alle niveauer. Til fælles har vi alle en passion for fodbold. 

Du kan spille på højskolens herre- eller kvindehold, eller du kan spille på højere niveau på Oure Fodbold Akademi. Det er helt op til dig selv om du vil spille kampe, men du deltager i træninger og indgår i et fodboldmiljø med praktik, analyser og diskussioner, som giver dig et unikt skridt ind i fodbolden. 

Du kan vælge Fodbold + Træner som linjefag i foråret (april-juni) eller i efteråret (august-oktober). Du skal derfor suplere Fodbold + Træner med et andet linjefag i januar-marts eller november-december.

UEFA-godkendt træneruddannelse på Oure Højskole

Udover den unikke styrke og sparring, der ligger i fællesskabet, vil du også modtage supervision og en UEFA-godkendt træneruddannelse med mulighed for at gennemføre flere af DBU´s kurser:

I foråret (april-juni) og i efteråret (august-oktober) kan vi tilbyde dig af følge træneruddannelserne C1 og C2.

Hvis du vælger Fodbold + Træner både i efteråret og foråret, har du mulighed for at følge træneruddannelsen C3. 

Alt i alt er linjefaget Fodbold+træner for dig, som elsker at spille fodbold og som samtidig har en lille træner gemt i maven.

Højskole, Fodbold, Image Article
Image Article, Højskole, Fodboldtræner, Undervisning

Sammensæt dit højskoleophold på flere måder

Et højskoleophold kan bestå af ét eller to halvårsmoduler. I hvert halvårsmodul kan du vælge ét linjefag i hele perioden eller du kan vælge ét linjefag i første halvdel og et andet linjefag i den anden halvdel. I dette tilfælde kan du vælge Fodbold + Træner i april-juni eller august-oktober, og så skal du vælge et andet linjefag i januar-marts eller november-december. 

I efteråret er der nogle linjer, der kun udbydes for hele efteråret. Det gælder Sejlads, Ski, Snowboard & Kitesurf. 

På Oure Højskole finder du, udover Fodbold + Træner, mange spændende linjer som fitness- og styrketræning, sejlads og snowboard & kitesurf.

Du kan supplere dit linjefag Fodbold + Træner med højskolefag, der giver dig endnu mere indhold til din instruktøruddannelse. Se eksempler på højskolefag her

Se opstartsdatoer og priser her

Se eksempel på en typisk uge herunder

 

Skema For Højskolen (1)

MØD UNDERVISERNE PÅ FODBOLD + TRÆNER HER

MØD UNDERVISERNE PÅ FODBOLD + TRÆNER HER

Mikkel Rose Rasmussen

Ansat på Skolerne i Oure i 2005. Mikkel underviser på fodboldtræneruddannelsen på Oure Højskole i fodboldteori, praktik, pædagogik, børne- og ungdomskultur og sportslyrik.

Mikkel er desuden koordinator på Oure Kostgymnasiets fodboldlinje og underviser på Obligatorisk idræt på B og C-niveau.

Mikkel er bachelor i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet med sidefag i Nordisk. Mikkel har en kandidat i Kultur & Formidling, hvor han skrev speciale om "Fænomenet Fodbold - om mytedannelse og mytologisering". 

Mikkel har en UEFA A-licens fra 2015 og sidder i Træneruddannelsesgruppen i DBU og i Uddannelsesudvalget i DBU Fyn.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret