Header, Højskole, Snowboard & Kitesurf, Boardsport

Linjefag: Snowboard & Kitesurf på Oure Højskole - 12 timer om ugen

Vil du stå på snowboard i Østrig, kitesurfe i Det Sydfynske Øhav, uddanne dig til snowboardinstruktør, få muligheden for at tage på snowboardsæson og måske også uddanne dig til kitesurfinstruktør? På Oure Højskole kan du vælge mellem forskellige kombinationer indenfor boardsport - eller du kan gå all in og få hele pakken.

Skal du på højskole i foråret (januar-juni), kan du vælge snowboard i perioden januar-marts og kitesurf i perioden april-juni. Du kan også vælge at kombinere enten snowboard eller kitesurf med en af vores andre linjer.

Skal du på højskole i efteråret (august-december) vælger du enten Kitesurf for hele perioden eller Snowboardinstruktør & Kitesurf for hele perioden. 

 

Snowboard - Forår (januar-marts)

Sneen daler let og lydløst ned fra himlen. Du flyver vægtløs gennem den dybe puddersne i offpisten. I fuld fart carver du ned af de nypræparerede pister. Du kører bokse, kickers og rails i parken og adrenalinen pumper rundt i kroppen, når du flyver gennem luften i et nyt trick til hyl og jubel fra vennerne.

På snowboard-linjen kommer du 6 uger til vores eget ski- og snowboardhotel i Bad Gastein, Østrig. Her vil dine færdigheder på snowboardet få et enormt løft, da du hver dag modtager undervisning af nogle af Danmarks bedste snowboardinstruktører.

Du kan sagtens starte som begynder og du behøver ikke at have noget snowboardudstyr. På højskolen bruger vi snowboardudstyr fra Burton Snowboards, som er det førende snowboardbrand på markedet, men du er velkommen til at tage dit eget udstyr med.

I undervisningen sigter vi efter, at du som snowboarder får en bred viden og erfaring med de fleste discipliner inden for snowboarding, vi fordyber os bl.a. i svingteknikker, carving, race, park, offpiste og splitboarding.

I mellem rejserne på 2 x 3 uger, er vi hjemme på højskolen. Her laver vi aktiviteter, der fremmer vores færdigheder på snowboardet. Det kunne være skateboarding, dryslope snowboarding, snowboard-teori, udspring fra vipper, trampolintræning og aerial awareness.

Image Article, Snowboard
Kitesurf, Højskole, Image Article, 3

Kitesurf – Forår (april-juni) + Efterår (august-december)

Med det bedste udstyr fra Cabrinha, de bedste kitesurfspots og de bedste undervisere, kan vi garantere, du bliver en god kitesurfer. Er du helt ny eller øvet kitesurfer? Ligemeget hvad, så flytter vi dig til nye niveauer inden for den kitesurfdisciplin, du vil forbedre dig i, om det er freeride, freestyle, hydrofoil, race eller wave. Vi er uddannede kitesurfinstruktører under Dansk Sejlunion, hvilket betyder, at også sikkerheden er i top, når vi underviser.

Vi kitesurfer så meget som muligt, og når der ikke er vind, laver vi andre fede aktiviteter, som at bygge sit eget surfboard, windsurfe, mountainbike, skateboarde, spille rullehockey og stå på SUP. Vi skal selvfølgelig også på surfcamp, hvor vi kan surfe fra solopgang til solnedgang.

På 12 ugers kurset i foråret er det også muligt at blive uddannet kitesurfinstruktør, hvis du er øvet i forvejen eller har været på 19-ugers kurset i efteråret. 

Snowboardinstruktør & Kitesurf – Efterår (august-december)

I den varme periode kitesurfer vi primært, og om du er begynder eller øvet, kan vi garantere, at du bliver en god og sikker kitesurfer. Vi laver mange af de samme aktiviteter, som er beskrevet for periode 2 i foråret.

Når sneen falder i Alperne, tager vi 18 dage til vores ski- og snowboardhotel i Bad Gastein i Østrig. Her bliver du uddannet snowboardinstruktør gennem Snowboard Austria og tager level 1, som kaldes Anwärter. Med denne uddannelse kan du blive ansat på snowboardskoler og undervise snowboardere i hele verden.

Efter dit kursus er der mulighed for at komme på sæson ved at søge job som snowboardinstruktør på vores hotel i Bad Gastein. Hvis du er interesseret i dette, bedes du notere det i tilmeldingen til Snowboard & Kitesurf. Får du ikke jobbet på Oures hotel, hjælper vi dig gerne med at finde et snowboardinstruktørjob og komme på sæson et andet sted.

Image Article, Snowboard & Kitesurf, Højskole
Snowboard, Højskole, Image Article

Snowboard & Kitesurf - gå all in eller bland selv posen med en anden linje

Et højskoleophold kan bestå af ét eller to halvårsmoduler. I hvert halvårsmodul kan du vælge ét linjefag i hele perioden eller du kan vælge ét linjefag i første halvdel og et andet linjefag i den anden halvdel. I efteråret er der nogle linjer, der kun udbydes for hele efteråret. Det gælder Sejlads, Ski, Snowboard & Kitesurf. 

Du kan supplere dit linjefag Snowboard & kitesurf med højskolefag, der giver dig endnu mere indhold til din instruktøruddannelse. Se eksempler på højskolefag her.

På Oure Højskole finder du udover Snowboard & Kitesurf også spændende linjer som adventure, sejlads samt fitness- og styrketræning.

Se opstartsdatoer og priser her

Se eksempel på en typisk uge herunder

Skema For Højskolen (1)

MØD UNDERVISERNE PÅ SNOWBOARD & KITESURF HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SNOWBOARD & KITESURF HER

Lasse Sønnichsen

Ansat på Oure Højskole siden 2010, som underviser i Snowboard & Kitesurf.

Lasse er Cand.Scient i Idræt og sundhed fra Syddansk Universitet.

Lasse er uddannet Snowboardinstruktør fra det Østrigske Skiforbund og uddannet Kitesurfinstuktør gennem Dansk Sejlunion.

Lasse har altid haft en stor passion for boardsports, om det er på vand, astfalt eller sne. Han deltager også til konkurrencer i freestyle kitesurfing, hvor han i 2018 tog førstepladsen og blev Danmarksmester. Ud over Lasses passion for boardsports, har han også en stor interesse for sport og idræt generelt.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret