Header, Dans, Efterskolejpg (1)

Oure Danse Akademi

(HER SKRIVER NOGET BREDT OM HELE DANSE AKADEMIET)

Hovedvægten af din undervisning ligger på moderne dans, klassisk ballet og hip hop, og i vores undervisning lægger vi fokus på udviklingen af din teknik, performance og kreativitet. Du får masser af teknisk solid grundtræning, og vi udfordrer dig, så du kan rykke dit kreative potentiale.

Oure Danseakademi tilbyder unikke danserammer med seks dansesale og to teater/performance scener. Du kommer til at deltage i en række danseforestillinger både på skolen og på turné.

Vi arbejder differentieret og giver dig de bedste muligheder for at udvikle dig – uanset hvilket niveau du befinder dig på. Her handler det om at turde og om at udforske nye sider af sig selv for at finde sit eget sprog. Din udvikling opstår i spændingsfeltet mellem teknisk funderet dans og det kunstneriske, kreative udtryk.

Danseuddannelserne på Oure retter sig mod alle med interesse for dans, men henvender sig specielt til dig som ønsker en professionel karriere som f.eks. danser eller koreograf.

 

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE DANSE AKADEMI HER

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE DANSE AKADEMI HER

Viola Dröse

Viola underviser i dans på Oure Efterskole. 

Viola er uddannet danser på Balletakademiet i Göteborg og har taget en overbygning som Danseformidler på Statens Scenekunstskole, samt en uddannelse til pilates instruktør.

Viola har også tilbragt flere uger i New York, hvor hun fik et scholarship til Martha Graham intensive og deltager løbende i forskellige danseworkshops rundt omkring i Europa.

Ved siden af undervisningen på Oure Efterskole, er Viola danser i Det Fynske Dansekompagni og har tidligere været danser i eget opstartet kompagni i København, danset i skoleforestillinger og som performer i Kunst installationer for bl.a Cie.W Dorner i Bodies in Urban Spaces og Koreans kunstner Sora Kim.

Som danseformidler har hun arbejdet meget med kreativ dans i skoler og været kunstnerisk leder til et talentudviklingshold for unge i København.

Læs mere om dans på de tre skoler her:

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure, Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 62 38 38 36

E-mail:

Social