Oure Danse Akademi

På Oure Danse Akademi bliver du en del af et stort dansefællesskab med både efterskole, gymnasium og højskole. Hos os er glæden ved dans det centrale. Vi arbejder differentieret og giver dig de bedste muligheder for at udvikle dig – uanset hvilket niveau, du befinder dig på, og hvilken skole du går på. Det vigtigste for os er din indre glød, din passion for dansen og din motivation for at udvikle dig i et langt, intenst og dagligt samarbejde med vores dedikerede undervisere og elever.

På Oure Danse Akademi er moderne dans omdrejningspunktet for en stor del af undervisningen på vores tre skoler. Der undervises også flere andre stilarter og en lang række forskellige teknikker.

Undervisningen indeholder blandt andet:

  • Moderne dans (grundstenen i vores danseakademi) - herunder Graham Technique, Cunningham Technique, Floorwork, Lyrical og Release Technique. 
  • Ballet - herunder tåspidstræning
  • Hip hop
  • Komposition
  • Koreografi
  • Jazz-dans
  • Styrke og skadesforebyggelse som pilates, styrketræning og stretch 

I vores undervisning lægger vi fokus på udviklingen af din teknik, performance og kreativitet. Du får masser af teknisk solid grundtræning, og vi udfordrer dig, så du kan rykke dit potentiale. Du kommer til at deltage i en række danseforestillinger både på skolen og på andre lokationer. Der er derfor vigtigt, at du er indstillet på at optræde med dansen og få den erfaring som følger med dette. 

Danselinjerne på Skolerne i Oure retter sig mod alle med interesse for dans, men henvender sig specielt til dig, som ønsker en professionel karriere som f.eks. danser eller koreograf. Hvis du har ambitioner om at søge ind på en danseuddannelse efter din tid på Oure, kan vi forberede dig til dette.

Oure Danse Akademi tilbyder unikke danserammer med flere dansesale og teater/performance scener.

Du bliver undervist af en stor gruppe passionerede og profesionelle dansere, som står klar til at folde dine dansedrømme ud. Danseakademiets undervisere har mange års uddannelse og professionel erfaring som dansere, koreografer og danselærere. Skolerne i Oure kan derfor tilbyde mange forskellige spidskompetencer og undervisere med markant international erfaring. Mød vores dygtige undervisere herunder og klik dig videre ind til den skole, du er interesseret i at gå på.

I vores akademi for Performing Arts finder du desuden også Oure Musik Akademi og Oure Skuespil Akademi.

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE DANSE AKADEMI

undefined

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE DANSE AKADEMI

Viola Dröse

Viola underviser i dans på Oure Efterskole. 

Viola er uddannet danser på Balletakademiet i Göteborg og har taget en overbygning som Danseformidler på Statens Scenekunstskole, samt en uddannelse til pilates instruktør.

Viola har også tilbragt flere uger i New York, hvor hun fik et scholarship til Martha Graham intensive og deltager løbende i forskellige danseworkshops rundt omkring i Europa.

Ved siden af undervisningen på Oure Efterskole, er Viola danser i Det Fynske Dansekompagni og har tidligere været danser i eget opstartet kompagni i København, danset i skoleforestillinger og som performer i Kunst installationer for bl.a Cie.W Dorner i Bodies in Urban Spaces og Koreans kunstner Sora Kim.

Som danseformidler har hun arbejdet meget med kreativ dans i skoler og været kunstnerisk leder til et talentudviklingshold for unge i København.

Læs mere om dans på de tre skoler her

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 38

Social

kopieret