Oure Musik Akademi

På Oure Musik Akademi dyrker vi den skabende, kreative, åbne musiker, som har lyst til at komponere og producere sin egen musik. Vi har musik på både vores efterskole, gymnasium og højskole. På efterskolen er musikeleverne en del af linjen Scenekunst

Vi tager udgangspunkt i din kreativitet og vores fælles passion og kærlighed til musikken. I vores professionelle studiefaciliteter, vil du blive præsenteret for de mange muligheder, der er i musikkens verden. Du vil komme til at bruge mange timer i øvelokalet sammen med dine musikvenner og I vil sammen spille koncerter - både på skolen og udenfor skolen. 

På Oure Musik Akademis tre skoler vil du få et bredt teoretisk og praktisk grundlag, samt indsigt i alle musikbranchens elementer. Blandt andet:

  • Sangskrivning
  • Produktion og indspilning
  • Musikteori
  • Udgivelse
  • Live koncerter
  • Promovering og markedsføring af din musik

På vores kostgymnasium, har du mulighed for at vælge mellem to spor indenfor musik, mens du tager din studentereksamen: Rytmisk musik inkl. udviklingen af din musikalitet, skabende evne, initiativ og kendskab til musikbranchen. Eller Guitar Lab, hvor du mulighed for at nørde guitar, mens du undervises af en af verdens bedste guitarister. 

Vi kræver ikke, at du har en stor musikalsk erfaring, når du starter, og du behøver ikke drømme om en professionel musikkarriere eller videre musikstudier for at være elev på Oure Musik Akademi. Men hvis du ønsker det, er vores tre skoler det perfekte sted at dygtiggøre dig. Vi samarbejder bl.a. med Rytmisk Musikkonservatorium i København om at skabe den bedst mulige musikuddannelse, hvor den skabende, kreative kunstner er i fokus. Det betyder, at vi i undervisningen ligger tæt op ad konservatoriets metoder, og lige nu går adskillige tidligere elever fra Oure Musik Akademi på musikkonservatorierne rundt om i Danmark og resten af verden.

På Oure Musik Akademi bliver du undervist af musikere, producere og sangskrivere med professionel erfaring, der vil guide og inspirere dig i dit arbejde med at komponere og producere din egen musik i vores professionelle studiefaciliteter. Mød vores dygtige undervisere herunder og klik dig videre ind til den skole, du er interesseret i at gå på.

I vores akademi for Performing Arts finder du desuden også Oure Danse Akademi og Oure Skuespil Akademi.

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE MUSIK AKADEMI

undefined

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE MUSIK AKADEMI

Steffen Schackinger

Ansat på Oure Højskole som underviser i musik. 

Det britiske musikmagasin Guitar on the Edge, kårede i 2010 Steffen Schackinger som verdens 15. bedste guitarist. Og når man hører Steffen spille, kan man godt forstå hvorfor.

Som underviser er han også knivskarp. Hans fokusområder er hørelære/musikteori, instrumentalundervisning (guitar, klaver, bas og cello) samt produktion og studieteknik.

Med mere end 30 års erfaring som studie- og produktionsmusiker, må Steffen Schackinger betegnes som en yderst kompetent underviser på sit felt.

Læs mere om musik på de tre skoler her

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 38

Social

kopieret