Oure Skuespil Akademi

Har du passion, viljestyrke og mod til at følge dine scenekunstneriske drømme? Vil du udvikle dit personlige skuespillertalent i et teaterfagligt miljø med professionelle undervisere og fede rammer? Så er Oure Skuespil Akademi noget for dig. Vi har både efterskole, gymnasium og højskole. På efterskolen er skuespil-eleverne en del af linjen Scenekunst

På Oure Skuespil Akademi bliver du undervist i grundlæggende skuespilteknik. Vores mål er at give dig de rigtige redskaber og gøre dig bevidst om, hvad det vil sige at være skuespiller.

Skuespillerlinjerne på Oure er både for dig, der gerne vil prøve dit talent af, og dig, der vil tage det næste skridt nærmere drømmen om at blive professionel skuespiller. Hvis du har ambitionerne, vil vi give dig de bedste forudsætninger til at søge optagelse på videregående uddannelser som Den Danske Scenekunstskole.

Vi tager udgangspunkt i den enkeltes færdigheder og holdets muligheder. Du vil få undervisning, der udvikler dine kunstneriske formidlingsevner, din kreativitet, stemme, musikalitet og selvstændighed. Du vil blive bevidstgjort om krop, tale, fremtoning og evnen til at samarbejde. Hovedvægten ligger på den praktiske undervisning i skuespil med fokus på indlevelse, nærvær og originalitet.

Undervisningen på Oure Skuespil Akademi indeholder blandt andet: 

  • Dramatiske udtryksformer - klassisk, moderne og eksperimenterende performance
  • Improvisation – frigør kreativiteten og styrker din spontanitet, dit nærvær, samarbejde og idéudvikling
  • Taleteknik - retorik, forståelse og stemmepleje
  • Sangteknik og personligt udtryk
  • Kropstræning og kropsbevidsthed – for at styrke og frigøre det fysiske instrument
  • Tekstarbejde - for at lære at analysere, bearbejde og formidle ord
  • Skuespil og det hele udtryk - en forståelse af parametre, muligheder og valg
  • Teaterhistorie
  • Dramaturgi

Du vil stifte bekendtskab med forskellige stilarter og genrer gennem en række opsætninger - både mindre forestillinger og større produktioner. Desuden vil du få mulighed for at medvirke i professionelle sammenhænge med skolernes samarbejdspartnere, bl.a. BaggårdTeatret, festivaler, m.fl.

En fast tilknyttet lærerstab bestående af professionelle skuespillere og undervisere følger din udvikling på tætteste hold. Desuden tilknyttes en række gæstelærere og -instruktører, som du møder i løbet af din tid på Oure Skuespil Akademi. Mød vores dygtige undervisere herunder og klik dig videre ind til den skole, du er interesseret i at gå på.

I vores akademi for Performing Arts finder du desuden også Oure Musik Akademi og Oure Danse Akademi.

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE SKUESPIL AKADEMI

undefined

MØD UNDERVISERNE PÅ OURE SKUESPIL AKADEMI

Lars Hjøllund

Ansat på Oure Højskole i 2018 som underviser i skuespil. 

Lars Hjøllund er uddannet på skuespillerskolen ved Odense Teater i 2007.

Lars har lavet live impro tv i programmet Gudskelov du kom på TV3, medvirket i Lærkevej på TV2, og bevæget sig rundt i de fleste genrer på teater - bl.a. Alt om min mor og Dyveke på Folketeateret, musicalerne Mamma Mia og Skatteøen, samt flere børneteaterforestillinger og revyer.

Lars har også lagt stemme til en masse tegnefilm og reklamespeak.

Lars arbejder intensivt med den enkelte elevs udvikling og med at skabe et trygt og modigt arbejdsrum så kreativitet og mod sættes fri.

Læs mere om skuespil på de tre skoler her

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 38

Social

kopieret