Header, Sommerkurser, Familiehøjskole (1)

Familiehøjskole i uge 26-31

Kom på aktiv sommerferie for hele familien på Oure Sommerhøjskole, hvor alle mellem 3-120 år er velkomne. Der er et væld af aktiviteter inden for sport, dans, musik og skuespil. Der er foredrag, KulturTur, events og ikke mindst plads til hygge og afslapning for både mor, far, bedstemor, bedstefar og hele søskendeflokken.

På familiehøjskolen får I en aktivitetsrig familieferie ud over det sædvanlige, der giver energi til både krop og hjerne. Der er masser af mulighed for både at hygge jer sammen som familie og opsøge spændende aktiviteter på egen hånd.

Familiens teenagere (13-17 år) kan deltage på familiehøjskole i uge 28, 29, og 30. I ugerne 26, 27 og 31 henviser vi familiens teenagere til vores UngdomsCamps, hvor de indkvarteres sammen med andre unge og følger deres eget skema. Familiens teenagere vil derfor ikke være en del af familiehøjskolen i de uger. 

Ankomst til familiehøjskolen foregår søndag. Der er afslutning og afgang lørdag. 

Du kan se et eksempel på et ugeskema her.

Herudover kan du se alle vores aktiviteter for voksne samt aktiviteter for børn og unge her. 

Image Article, Sommerkurser, Familiehøjskole

Foredrag og KulturTur

Hver uge vil der komme to foredragsholdere, som holder spændende oplæg omkring relevante emner. De forskellige foredragsholdere kan ses nederst på siden her. Og bare rolig, vi sørger naturligvis for, at både børn og unge er godt underholdt, mens de voksne får stof til eftertanke.

På vores populære KulturTure besøger vi udvalgte seværdigheder på Fyn - i 2022 går turen til Egeskov Slot. Vi har skruet et specielt familiekoncept sammen for deltagerne på familiehøjskolen, så både børn, unge og voksne får en oplevelse, de sent vil glemme.

Giv os én uge, og vi giver dig og din familie et minde for livet.

 

Klik herunder for at se aktiviteter for børn, unge og voksne. 

Header, Sommerkurser, Familiehoejskole, Klatrestativ

Info til sommerkursister

På siderne herunder har vi samlet en masse nyttig information om Oure Sommerkurser. Du kan blandt andet læse om de spændende foredrag du kan opleve, samt praktisk information, indkvartering og priser. 

lad os hjælpe dig på vej

kontakt os

Skolerne i Oure, Idrætsvej 1

5883 Oure

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

E-mail: sommer@oure.dk

Social