Header, Sommerkurser, Ungdomscamps, Stemning

UngdomsCamp - den fedeste sommercamp for unge

Er du klar på den vildeste sommer? På Oure UngdomsCamp får du nye venner, fede oplevelser og udfordringer, der rykker dig.

Uanset om du er til sport, dans, musik eller skuespil, har vi de sejeste instruktører, de bedste forhold og fuld fokus på at give dig en aktiv sommer, du ikke glemmer. På sommercampens forskellige ungdomskurser, har vi sammensat en uge med de fedeste sports- og performing arts-aktiviteter fra vores efterskole og kostgymnasium.

Du kan tage på sommercamp i uge 27, 28 og 32 (kursusstart søndag og afslutning lørdag).

Du kan se et eksempel på et ugeskema her.

Image Article, Sommerkurser, Ungdomscamps, Stemning

En sommerferie du aldrig vil glemme

Vores UngdomsCamps er for unge mellem 13 og 17 1/2 år. Unge, der gerne vil have en aktiv sommerferie med sport, dans, musik eller skuespil. På campen kommer der en masse unge, der ikke er bange for at blive udfordret - hverken fysisk eller kreativt.

Mange unge bruger desuden en uge på Oure UngdomsCamp til at forberede sig på et efterskole- eller kostskoleophold.

 

 

 

På Oure UngdomsCamps er du sammen med andre unge fra tidlig morgen til sen aften. Enten i aktiviteter inden for forskellige sports- og performing arts-grene, eller i vores alkoholfri ungdomscafé, hvor der er plads til at hænge ud og koble af.

 

 

 

Image Article, Sommerkuser, Ungdomscamps,210705 Ouresommer Basketball 1
Image Article, Ungdomskurser, Stemning

Her kan du dyrke det, du brænder for

Vi har to typer camps, du kan vælge imellem. Du kan enten vælge en UngdomsCamp, hvor du kan fordybe dig og blive bedre til din sport, musik, dans eller skuespil, eller "Bland din egen camp", hvor du på én uge, kommer igennem en lang række forskellige aktiviteter.

 

 

Dit endelige skema hænger i dit hus, når du kommer - sammen med andre praktiske informationer om spisetider, telefonnummer på de voksne osv.

 

 

Image Article, Ungdomskurser, Volleyball
Header, Spisehuset, Socialt billede, Udendørs

Info til sommerkursister

På siderne herunder har vi samlet en masse nyttig information om Oure Sommerkurser. Du kan blandt andet læse om praktisk information, indkvartering og priser. 

 

Hvad er Oure UngdomsCamp?

Oure UngdomsCamp er en sommerhøjskole for unge og den fedeste sommerferie for dig mellem 13 og 17,5 år. Det er en uge i sommerferien, hvor du sammen med en masse andre unge kan få en masse fede oplevelser og udfordringer. Vores UngdomsCamp er et frirum, hvor du kan møde en masse nye unge mennesker.

Hvornår er Oure UngdsomCamp?

UngdomsCamp 2024 afholdes i uge 27, 28 og 32.

Hvorfor tage på UngdomsCamp?

Du skal tage på UngdomsCamp fordi du gerne vil have en aktiv sommerferie med andre unge. Vi tilbyder en lang række aktiviteter indenfor sport, musik, dans og skuespil / teater. Der er også mange, der tager på UngdomsCamp for at forberede sig til et efterskoleophold.

Hvem tager på UngdomsCamp?

Alle mellem 13 og 17,5 år er velkomne på vores UngdomsCamp i sommerferien. Vi har flere unge, der kommer igen år efter år, men hvert år er der også mange unge, som prøver vores camp for første gang. Du kan vælge mellem to typer camps. Du kan enten vælge én linje, hvor du kan fordybe dig i musik, håndbold, dans, fodbold, skuespil, adventure, boardsport – surf / skate eller sejlads. Eller du kan vælge at blande din egen camp, hvor du får lov til at smage på lidt af det hele. Når du blander din egen camp vælger du hver dag en ny aktivitet, som du vil prøve kræfter med.

Hvad lærer man på UngdomsCamp?

På Oure UngdomsCamp lærer man en masse om sig selv og andre. Man lærer at indgå i et fællesskab, hvor man selv er med til at skabe en fed uge sammen med de andre unge og vores dygtige instruktører. Du får mulighed for at prøve en masse nye ting af eller fordybe dig i din linje, hvor du bliver undervist af vores dygtige lærere, som til dagligt arbejder på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium. Du får også mulighed for at opleve, hvordan det er at være efterskoleelev og deltage i fx husmøder. Og så er der masser af tid til at hænge ud i ungsomscafeen og få nye venner.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret