TAG PÅ AKTIV SOMMERFERIE for hele familien, unge og voksne!


Hvis du giver os en uge af din tid, så giver vi dig et minde for livet.

Om du vil på sommerhøjskole, familiehøjskole, eller UngdomsCamp, så har vi på Skolerne i Oure gjort os til specialister i at skabe store oplevelser og give vores kursister noget at smile af. Vi har i 30 år afholdt korte sommerkurser fyldt med mening, indhold, udvikling og læring. 

Vi lover, at du får en sommerferie i Danmark, du sent vil glemme, fyldt med spændende sommeraktiviteter og udfordringer fra morgen til aften, spændende nye bekendtskaber, samt masser af tid til at dyrke dine personlige interesser. Vi har den rette plads for både børn, unge og voksne, og vi står klar med de bedste instruktører og lækker mad i den skønne sydfynske natur. 

Du kan læse mere omkring vores sommerhøjskole, familiehøjskole og UngdomsCamps nedenfor.

Der er stadig åben for booking af et sommerkursus her på Oure.
Skulle myndighederne før planlagt kursusstart vurdere, at det ikke er muligt at gennemføre sommerkurserne pga. COVID-19, vil vi tilbagebetale det fulde indbetalte beløb. Det betyder derfor, at der ikke er nogen økonomisk risiko ved at tilmelde sig vores sommerkurser.

Så snart Mette Frederiksen melder yderligere ud angående videre genåbning af Danmark, får alle tilmeldte sommerkursister derefter direkte besked over mail vedr. de konkrete retningslinjer for Oure Sommerkurser.

 

Læs seneste nyt vedr. Covid-19 og Oure Sommerkurser.

 

Sommer[opdeling]højskole

Tag en uge på sommerhøjskole og sammensæt selv din egen aktive sommerferieuge på Oure Højskole.

Se mere »

Familiehøjskole

Kom på aktiv ferie for hele familien. Tag mor, far, bedstemor, bedstefar og søskendeflokken med på familiehøjskole på Oure.

Se mere »

UngdomsCamps[opdeling] for unge

Er du klar på den vildeste sommer? På Oure får du nye venner, fede oplevelser og udfordringer, der rykker dig - uanset om du er til sport, dans, musik eller skuespil.

Se mere »

Foredrag sommeren 2020

Vi har sammensat en bred palet af spændende foredragsholdere, der over sommeren vil besøge Oure Sommerkurser.

Se mere »

SE DE SENESTE NYHEDER FRA OURE Sommerhøjskole

Du kan hele tiden holde dig opdateret omkring nyeste tiltag, oplevelser m.m. på Oure Sommerhøjskole.