Header, Sommerkurser, Aktiviteter For Voksne, Forside

Aktiviteter for voksne

Her kan du læse om de forskellige aktivitetsmuligheder for voksne på familiehøjskole. Som voksen familiekursist skal du vælge én formiddags- og én eftermiddagsaktivitet, som du skal have tre gange hver. Du må fuldstændig frit sammensætte dine to aktiviteter. Foruden dine selvvalgte aktiviteter er der indlagt fællesaktiviteter for børn, unge og voksne.

Tilmelding til aktiviteterne foregår efter først til mølle-princippet. Udsolgte aktivitetsmuligheder vil ikke fremgå af tilmeldingen, hvor du vælger dine aktiviteter.

Image Article, Sommerkurser, Aktiviteter For Voksne, Perleplader

Al undervisning foregår på begynder- og let øvet-niveau, så alle kan være med. Instruktørerne har stor erfaring i at undervise, og de vil differentiere undervisningen, så alle på holdene bliver udfordret.

Fællesaktiviteter for børn, unge og voksne

I ugens program er der indlagt fællesmoduler. Her bliver børn, unge og voksne udfordret sammen i aktiviteter, hvor alle kan være med.

Hver morgen, efter morgenmaden, samles alle til morgenmøde. Her vil der være information om dagen og ugen samt underholdende indslag for alle aldersgrupper. Vi slutter af med fælles morgengymnastik for at få kroppen i gang.

Efter dagens program udnytter vi de lange sommeraftener til sjove, sociale aktiviteter, der varierer uge fra uge. Aftenprogrammerne bliver præsenteret på velkomstmødet den første dag.

FORMIDDAGSAKTIVITETER

Klik på aktiviteterne herunder for at læse mere

EFTERMIDDAGSAKTIVITETER

Klik på aktiviteterne herunder for at læse mere

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 51 85 41 84 // 62 38 38 38

Social

kopieret