Sport

Sport

Tag på Oure, dyrk din passion og bliv en del af et større fællesskab. Vi har mange sportslinjer på både efterskole, kostgymnasium og højskole.

Full Screen Media Efterskole Johanna Pigefodbold Nyhed

Sport på Skolerne i Oure

Skolerne i Oure har tradition for at tilbyde sportsuddannelser på højeste niveau. Undervisningen er seriøs, professionel og ambitiøs, og tager altid udgangspunkt i dine forudsætninger. 

Vi har nogle af landets dygtigste undervisere indenfor vores mange sportslinjer. Om du skal på efterskole, gymnasium eller højskole, vil du opleve dedikerede og dygtige trænere, som brænder for deres undervisning og arbejdet med din udvikling - både sportligt og personligt. 
Med vores tre skoler, har du mulighed for at arbejde med din sportsgren i op til fem år, hvor du igennem hele perioden kan jagte nye mål. Du kan starte på efterskolen, gå videre til gymnasiet og slutte på højskolen. 

Her er plads til alle
Du behøver ikke være på højeste niveau for at gå på en af vores tre skolers sportslinjer. På Oure er alle velkomne - uanset niveau. Vi forventer dog, at du er motiveret, engageret og målrettet i undervisningen. Vi udfordrer og støtter dig, så du har mulighed for at udvikle dig i den retning og i det tempo, der passer til dig. 

Hvis du har mod på det, kan du på flere af vores sportslinjer blive instruktør i løbet af dit ophold på Oure. 

Et stort fællesskab
På Oure Sport bliver du en del af et stort fællesskab med mange forskellige mennesker. Ud over håndbold, fodbold, ski, adventure, sejlads, boardsport og fitness, har Oure linjer for dans, musik og skuespil. Vi hylder forskelligheden og de muligheder der opstår, når mange forskellige fagligheder inspirerer hinanden.​

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 38

Social

kopieret