Header, Højskole, Snowboard & Kitesurf, Boardsport

Snowboard & Kitesurf på Oure Højskole

Vil du stå på snowboard i Østrig, kitesurfe i Det Sydfynske Øhav, uddanne dig til snowboardinstruktør, få muligheden for at tage på snowboardsæson og måske også uddanne dig til kitesurfinstruktør? På Oure Højskole kan du vælge mellem forskellige kombinationer indenfor boardsport - eller du kan gå all in og få hele pakken.

Se figuren herunder, som viser de mange valgmuligheder på Snowboard & Kitesurf. 

For os er snowboarding og kitesurfing en livsstil. Vi er aktive, passionerede snowboardere og kitesurfere. Vi brænder for at undervise og videregive glæden ved at stå på snowboard og kitesurfe.

 

Design Uden Navn (3)
Kitesurf, Højskole, Image Article, 3

Kitesurf (19 eller 12 uger)

Med det bedste udstyr fra Cabrinha, de bedste kitesurfspots og de bedste undervisere, kan vi garantere, du bliver en god kitesurfer. Er du helt ny eller øvet kitesurfer? Ligemeget hvad, så flytter vi dig til nye niveauer inden for den kitesurfdisciplin, du vil forbedre dig i, om det er freeride, freestyle, hydrofoil, race eller wave. Vi er uddannede kitesurfinstruktører under Dansk Sejlunion, hvilket betyder, at også sikkerheden er i top, når vi underviser.

Vi kitesurfer så meget som muligt, og når der ikke er vind, laver vi andre fede aktiviteter, som at bygge sit eget surfboard, windsurfe, mountainbike, skateboarde, spille rullehockey og stå på SUP. Vi skal selvfølgelig også på surfcamp, hvor vi kan surfe fra solopgang til solnedgang.

På 12 ugers kurset i foråret er det også muligt at blive uddannet kitesurfinstruktør, hvis du er øvet i forvejen eller har været på 19-ugers kurset i efteråret. 

Snowboardinstruktør & Kitesurf (19 uger)

I den varme periode kitesurfer vi primært, og om du er begynder eller øvet, kan vi garantere, at du bliver en god og sikker kitesurfer. Vi har kitesurfundervisning sammen med den rene kitesurflinje, som er beskrevet ovenfor. Når sneen falder i Alperne, tager vi ca. to uger til vores ski- og snowboardhotel i Bad Gastein i Østrig. Her bliver du uddannet snowboardinstruktør gennem Snowboard Austria og tager level 1, som kaldes Anwärter. Med denne uddannelse kan du blive ansat på snowboardskoler og undervise snowboardere i hele verden. 

Efter dit kursus er der mulighed for at komme på sæson ved at søge job som snowboardinstruktør på vores hotel i Bad Gastein. Hvis du er interesseret i dette, bedes du notere det i tilmeldingen til Snowboardinstruktør & Kitesurf. Får du ikke jobbet på Oures hotel, hjælper vi dig gerne med at finde et snowboardinstruktørjob og komme på sæson et andet sted.

Image Article, Snowboard
Image Article, Snowboard & Kitesurf, Højskole

Snowboard & Kitesurf (25 uger)

Du kommer 6 uger til vores eget ski- og snowboardhotel i Bad Gastein, Østrig, hvor dine færdigheder på snowboardet vil få et enormt løft, da du modtager undervisning af Danmarks bedste snowboardinstruktører. Der er ingen krav til dit niveau eller udstyr. På højskolen bruger vi snowboardudstyr fra Burton Snowboards, som er det førende snowboardbrand på markedet. I undervisningen fordyber vi os bl.a. i svingteknikker, race, park, offpiste og splitboarding.

Når sneen smelter tager vi tilbage til højskolen og kitesurfer, og uanset dit niveau vil du opnå en kæmpe fremgang og blive rigtig god til at kitesurfe. I løbet af foråret tager vi på kitesurfcamp til et af Danmarks bedste surfspots, hvor vi vil kitesurfe dagen lang.

Vil du gerne have hele snowboard & kitesurf pakken?

Vil du gerne både være snowboardinstruktør og kitesurfinstruktør? Du kan få hele pakken på Oure. Det kræver blot, at du tilmelder dig kurset Snowboardinstruktør og kitesurf (19 uger i efteråret) + Kitesurf (12 uger i foråret). Vi anbefaler du tilmelder dig begge hold fra start, så du er sikret en plads og kan få begge instruktøruddannelser. 

Du kan supplere dit linjefag Snowboard & kitesurf med bifag, der giver dig endnu mere indhold til din instruktøruddannelse. Se eksempler på bifag her.

På Oure Højskole finder du derudover også spændende linjer som adventure, sejlads samt fitness- og styrketræning.

Se opstartsdatoer og priser her

Snowboard, Højskole, Image Article

MØD UNDERVISERNE PÅ SNOWBOARD & KITESURF HER

MØD UNDERVISERNE PÅ SNOWBOARD & KITESURF HER

Lasse Sønnichsen

Ansat på Oure Højskole siden 2010, som underviser i Snowboard & Kitesurf.

Lasse er Cand.Scient i Idræt og sundhed fra Syddansk Universitet.

Lasse er uddannet Snowboardinstruktør fra det Østrigske Skiforbund og uddannet Kitesurfinstuktør gennem Dansk Sejlunion.

Lasse har altid haft en stor passion for boardsports, om det er på vand, astfalt eller sne. Han deltager også til konkurrencer i freestyle kitesurfing, hvor han i 2018 tog førstepladsen og blev Danmarksmester. Ud over Lasses passion for boardsports, har han også en stor interesse for sport og idræt generelt.

lad os hjælpe dig på vej

Tlf: 62 38 38 37

Social

kopieret