OURE HØJSKOLE SPORT


Sport på Oure Højskole dækker over Adventureinstruktør, Boardsport, Fitness-Styrketræning, Fodboldtræner, Håndboldtræner, Sejlads og Ski. 

Velkommen til OURE HØJSKOLE

Højskolelivet på Oure er spækket med muligheder for at udfolde dig kreativt, sportsligt og mentalt. Du får er en aktiv hverdag med socialt samvær og rum til udvikling.

Oure Højskole

Tag et højskoleophold på OURE HØJSKOLE

Få et højskoleophold, hvor du kan dygtiggøre dig indenfor din helt store interesse, samtidig med, at du oplever Oures fantastiske sociale fællesskab.

 

Et højskoleophold på Oure Højskole Sport og Performing Arts indbefatter mange forskellige kurser, masser af aktiviteter, debatter, refleksioner, nye venner, kærester og ikke mindst ambition og passion indenfor vores mange sportsgrene og musik, dans og skuespil.

Oure Højskole er en af Danmarks største højskoler med landets største højskolecampus og mange helt unikke faciliteter. Vores faciliteter og professionelle undervisere danner rammerne om et højskoleophold med fokus på din udvikling, og hvor du samtidig vil møde nye venner for livet. 

Et højskoleophold på Oure Højskole er for dig, der vil fordybe dig i din interesse og få minder for livet.


Vil du gerne vide mere om et ophold på Oure Højskole? Så kan du læse mere, om hvilke aktiviteter, vi udbyder i nedenstående bokse. 

Sport

Dans, Musik & Skuespil

Dit højskoleophold

SE DE SENESTE NYHEDER FRA OURE HØJSKOLE

Du kan hele tiden holde dig opdateret omkring nyeste tiltag, oplevelser m.m. på Oure Højskole. 

SE KOMMENDE BEGIVENHEDER PÅ OURE HØJSKOLE

Du kan hele tiden holde dig opdateret omkring kommende begivenheder på Oure Højskole.