Meget mere end idrætshøjskole

Mange forbinder Oure Højskole med at være en idræts- eller sportshøjskole. Skolerne i Oure har også tradition for at tilbyde sportsuddannelser på højeste niveau. Alle vores sportskurser giver dig egenskaberne til at varetage en stilling som instruktør eller træner. Nogle højskoleelever tager et højskoleophold på Oure for at blive bedre indenfor en bestemt sport, eller for at opleve det fantastiske sociale fællesskab og udvikling et ophold på Oure Højskole kan give. Som elev på Oure Højskole, vil du opleve alle de ting, man forventer af en klassisk idrætshøjskole. Ud over dette vil du opleve et unikt sammenhold på tværs af alle linjer på hele højskolen. 

Oure Højskole er nemlig ikke opdelt som idrætshøjskole, musikhøjskole osv. Oure Højskole er én samlet højskole, hvor du på tværs af alle linjer vil blive inkluderet i et fantastisk socialt sammenhold, og udvikle rigtig mange menneskelige og personlige kompetencer.

Efter et højskoleophold på Oure Højskole, står du tilbage med et kursusbevis i hånden, men også en masse oplevelser og bekendtskaber i bagagen.

Adventure

Adventure handler om at tage skridtet ud af sin komfortzone og åbne sig selv op til nye oplevelser og erfaringer.

Se mere »

Fodboldtræner

Få den bedste og billigste professionelle træneruddannelse med B1- og B2-kursus og UEFA B-licens.

Se mere »

Håndbold[opdeling]træner

Bliv uddannet håndboldtræner og udvikl dig som træner i et inspirerende og ambitiøst miljø med faglig substans og en professionel tilgang.

Se mere »

Sejlads - Danmark Rundt

Oplev friheden i det åbne hav, og kast dig ud i en uforglemmelig sejlads Danmark rundt, som rykker dig langt ud over dine grænser.

Se mere »

Sejlads - Pro Skipper

Bliv uddannet Pro Skipper på 20 uger, og bliv godkendt til at sejle for bl.a. Skipper Academy i Sverige, Italien, Kroatien, Grækenland, Tyrkiet og Thailand.

Se mere »

Skiinstruktør

Uddan dig til skiinstruktør på Oure Højskole og få rigtig gode jobmuligheder i både Norge, Østrig og Canada, hvor vi samarbejder med skiskoler.

Se mere »

Fitness - Styrketræning

Udvikl din krops potentiale, og oplev hvad den er i stand til at præstere gennem funktionel og målrettet træning med dygtige og erfarne undervisere.

Se mere »

Snowboard og kitesurf

Oplev den ultimative kombination af adrenalinsport med kite- og windsurfing, snowboarding og stand up paddle- og skateboarding.

Se mere »